FAQs

Antwoorden op je vragen

DE VORMGEVING

Welke software heb ik voor de vormgeving van mijn cv met skerp?

Je hebt Powerpoint nodig. Andere software die Powerpoint-bestanden kan lezen is ook mogelijk (zoals Keynote). Ik kan alleen niet garanderen dat het ontwerp er ook juist uit zal komen te zien. Hier is het ontwerp niet voor gemaakt of op getest.

Voor de beste resultaten raad ik aan gebruik te maken van Powerpoint 2010 op Windows en Powerpoint 2011 op Mac.

Zodra ik het cv ontwerp met Powerpoint open is er iets mis met de lettertypes. Wat moet ik doen?

Installeer eerst de lettertypes installeert, voordat je het ontwerp opent. Zorg dat Powerpoint afgesloten is, ga dan naar de ontvangen map met lettertypes, dubbelklik erop en selecteer installeren in het venster dat opent. Zodra je alle lettertypes geïnstalleerd hebt kun je het cv ontwerp nog eens openen en zou alles het moeten doen. 

Mocht je nog steeds problemen hebben, neem dan gerust even contact op door te mailen naar jeremy@skerpcvontwerp.nl

Wat als ik zelf de kleur(en) van het cv ontwerp wil wijzigen?

Dan is dat geen probleem. Enkele elementen zul je echter via het Thema/Diamodel van het ontwerp moeten aanpassen. Binnenkort zal ik in een blogpost uitleggen hoe je dit gemakkelijk kunt doen.

Ik wil graag een ander tussenkopjes gebruiken, kan dat?

Dat is geen probleem. Voor het ontwerp heb ik tussenkopjes zoals Stages of Nevenactiviteiten als voorbeeld gebruikt, maar je mag natuurlijk alles benoemen zoals jij het wilt.

Kan ik zelf ook iets toevoegen wat niet in het ontwerp zit (een foto bijvoorbeeld)?

Ga vooral je gang. Het ontwerp dat je ontvangt is vooraf opgemaakt, maar het is geheel aan jou hoe je je cv uiteindelijk vormgeeft. Mocht je dus een foto of iets anders willen toevoegen, dan is dat zeker mogelijk.

JE AANKOOP

Kan ik een aankoop annuleren?

Zodra je een cv ontwerp hebt gekocht, kun je deze niet meer annuleren of retourneren. 

Kan ik na mijn aankoop nog van design veranderen?

Nee, dat kan niet omdat je na de aankoop meteen toegang tot het gekochte cv ontwerp hebt. Toegang tot een ander ontwerp zou betekenen dat je twee ontwerpen voor de prijs van een krijgt.

HET EINDRESULTAAT

Wat ontvang ik precies?

Bij elk cv ontwerp ontvang je (1) het cv ontwerp in Powerpoint, (2) instructies om je cv in volgens het ontwerp vorm te geven, (3) de lettertypes die in het cv ontwerp gebruikt zijn en (4) een vormgegeven cv als voorbeeld.

Wat is de mooiste manier om mijn cv te presenteren?

Ga langs een copyshop en geef daar de print-versie van je cv af. Kies voor wat dikker papier (bijv. 200 grams) en laat je cv op A4-formaat bijsnijden. Hiermee geef je je (zelf)presentatie net dat beetje extra. Wat niet alleen opvalt, maar ook laat zien dat je serieus en professioneel bent.

In hoeverre zal het eindresultaat op het gekozen ontwerp lijken?

Jouw cv zal dezelfde look krijgen als het ontwerp dat je gekozen hebt. De mate waarin het lijkt op het voorbeeld op de website, is afhankelijk van jouw inhoud.

Heb je een andere vraag? Let me know!